The ONE szemöldökszépítő készlet


Már régóta be szeretném mutatni az Oriflame egyik (szerintem) legsikeresebb termékét, a szemöldökszépítő készletet.

Nem is tudom mióta van a kínálatban (5 éve biztosan...), de mióta emlékeim vannak róla, ez a második csomagolása, és a The ONE termékcsaládban kapott helyet (melyet régebben Oriflame Beauty-ként ismerhettetek). 

A termék papírdobozban érkezik, kompakt, kis méretű.

A kis készlet két színt tartalmaz, melyek púder formában találhatók. A színek mellett láthattok egy formázó viaszt is, melyet a szemöldökforma elkészítése után használhatunk a szemöldök szőrök helyzete és a szín fixálása miatt. :) )

A szemöldökfesték jobb alsó része egy fiókot rejt, melyben két pici ecsetet találunk, egyik a színek felviteléhez, másik pedig a viaszhoz. 

Az ecsetek ugyan számomra nem a legmegfelelőbbek, nem tudom miért, elég kis méretűek, de nem ez a zavaró, hanem az ecset feje, az amivel nekem nehézkesebb dolgozni. Bár a környezetemben használják mások és csodálatos ívű szemöldököt készítenek ezzel az ecsettel.... Úgyhogy bennem van a hiba, majd gyakorolnom kell. :D Jelenleg az újabban megjelent Precision ferde végű szemöldökformázó ecsettel dolgozom, amivel nagyon pontosan és szépen meg tudom végre csinálni a szemöldököm. :)) 

Kevésnek tűnhet a mennyisége a festékeknek, de használat közben derül ki, hogy milyen lassan fogy, hiába használja az ember lánya minden nap.

A porok pigmentáltsága nagyon jó és nagyon finom szemcséjűek, ezért tartós marad a festés.

A színektől nem kell megijednünk, mert szépen ki lehet keverni a megfelelő árnyalatot, amennyiben a két szín közti árnyalat szükségeltetik. Én például a világosból veszek fel többet és éppen csak beleérintem a sötétebb színbe az ecsetet, így érem el a tökéletes színárnyalatot. 

Viasszal fixálva szépen megmarad a szemöldök formája, és a poralapú festékkel lemattított szálakat újra fényessé varázsolja, ezért is ajánlott a viasz használata. :) Egy idő után ugyan elszíneződik a viasz sajnos az ismételt belenyúlkálások miatt, nem túl esztétikus látvány, de ez a minőségen és a funkción mit sem változtat. :) 

Szerintem egy tartós és jó beruházás ez a kis készlet, főleg ha akcióban kapható (1500-1800 Ft körül mozog). :)
Világos szín - kevert szín (jól keverhető) - sötétebb szín


English:


I have always wanted to write a review about one of the so succesful Oriflame products (in my opinion :D ), about this eyebrow kit. 

I do not know how long it has been in the range of Oriflame but since I have memories about it, this is second packaging and it's in The ONE product range (named Oriflame Beauty before).

The product comes in a paper box, it's compact, small.

The small kit contains two colors that are in powder form. Beside the colors, you can also see a wax too that can be used after the eyebrows are made, for fixing the color and the shape. :))

The bottom right of the eyebrows contains a drawer with two small brushes, one for applying colors and the other for using the wax.

Although the brushes are not the most suitable for me, I do not know why, they are small enough, but this is not confusing, but the head of the brush, which makes it harder for me to work. But there are others, my friends who make wonderful eyebrows with this brush ... Sooo then I have to practice. : D I'm currently using the new precision angled brow brush to do my eyebrows very accurately and nicely. :))

The amount of the powders may appear to be small, but when you are using i,t you will see how slowly it is consumed, even if you use it every day.

Pigmentation of the powders are very good and it's very fine grain, so the eyebrow shape is long lasting.

We do not have to be afraid of the colors because we can mix the right shade if the shade between the two colors is needed. For example, I pick up more from the light and just touch the brush in the darker color so I can achieve the perfect match.

Fixed with a wax, the shape of the eyebrows remains fine and the eyebrows get the shiny, natural look back using the wax. :) After a while, the wax is discolored, because of the repeated using, it is not very aesthetic, but it does not change the quality or the function. :)

I think it's a very good and long lasting investment, especially if it's available in sale (around 1500-1800 huf). :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések