The ONE tartós körömlakkok


Végre sikerült összehoznom ezt a bejegyzést. :) Sajnos sok ideje hanyagoltam a blogot, de megpróbálok rendszeresebben posztolni.


Sajnos túl nagy körömlakkgyűjtési kényszerrel rendelkezem és nagyon nagy erőfeszítésbe telik lebeszélnem magam egy új árnyalat vásárlásáról, de ez gyakran nem sikerül. Ennek eredménye ez a kilenc The ONE tartós körömlakk is. :))

A lakkok rengeteg árnyalatban vannak jelen a kínálatban, úgyhogy van miből válogatni mindenkinek. :)) Még minimum 15 árnyalatot össze tudnék válogatni magamnak... :)) Pasztell, élénk, csillámos, vibráló árnyalatok alkotják a palettát.

A kiszerelés 8 ml, ami bár kevésnek tűnik, nem az. Az ecset lapított, így széles területen tudunk vele dolgozni, így gyorsabban halad a lakkozás.

A lakk maga sűrű, jól pigmentált, ennek ellenére két rétegben ajánlott felkenni a telített színárnyalat elérése miatt.

A tartóssága jó, mint ahogyan a neve is jelzi, viszont nem árt, ha tudjuk, hogy a leghosszabb hatást (egy hétnél több időt értek itt) minden körömlakknál úgy érhetjük el, hogy egy réteg alapozó lakkal kezdünk, majd a két szín réteg felvitele után egy fedőlakkal fejezzük be a lakkozást. Ez ugyan sok időnek tűnik, de ha igazán tartós lakkozást akarunk, bele kell fektetnünk ezt az időt, hiszen megtérül. :) Ha sietünk és csak egy bulira szeretnénk tökéletes körmöket, elég a két szín réteg felvitele is, viszont számolnunk kell azzal, hogy így kb. két nap alatt elkezd kopni körmünkről.

A lakkokat egyszerű eltávolítani, nekem még nem fogta be a körmömet, ha nem kentem alá alapozót. Aránylag a csillámos fajtáját sem nehéz eltávolítani, viszont a nagyon apró kis csillámok eléggé meg tudnak tapadni.

Árban közepesnek mondanám őket, akcióban 600-800 Ft körül kaphatóak.

Na de nem is szaporítom a szót, jöjjenek a képek:
Gold Splendor

Deep Sea

Sea Salt

Mulberry Mauve

Mint Zest

Lush Ivy

Gold Nacre 

Mystic Aqua

Glimmering PineMegjegyzések

Népszerű bejegyzések