Swedish Spa kettős hatású arckrém


Már régebben vettem ezt az arckrémet, de csak mostanra jutottam el egy blogbejegyzés készítéséhez... 

Az Oriflame Swedish Spa termékcsaládja leginkább testápoló termékeket tartalmaz, de megtalálható köztük néhány arcápoló termék is, mint például ez a kettő hatású arckrém is. :)

A kettős hatás tulajdonképpen abból ered, hogy egyben táplálja és méregteleníti is az arcbőrt , így tökéletesen kielégíti a nappali és éjszakai bőrigényeket, emiatt nappali és éjszakai krémként funkcionál. Ez az ok amiért én is kipróbáltam. Mivel sokat utazom/utaztam, és nem tudom elvinni magammal az összes piperémet, ezzel megspórolhatok egy kis helyet.

A krém elég sűrű, jól táplál és sokáig érezhető marad a puha bőr érzete. Nagyon finom illata van, friss, tisztaságot idéző.

Kombinált típusú bőröm van, zsírosabb a T-zónában, de nem éreztem soknak ezt a krémet. 

Árban középkategóriába sorolható, nem a legolcsóbb az Oriflame termékkínálatában, körülbelül 1500-1800 forint körül mozog az ára akcióban.


(English below)

English:

I've bought this face cream for a while now, but I just got to post a review today...
The Oriflame Swedish Spa range includes mostly body care products, but it's includes some facial care products too, such as this Dual Action Face Cream. :)
The dual action is actually due to the fact that it nourishes and detoxifies the facial skin in the same time, so it perfectly satisfies the day and night skin needs, thus it functions as a daytime and night cream. That's why I tried it. Since I travel a lot and I can not take all my cosmetics with me, I saved a little space with this :) .
The cream is quite dense, well nourishing and the feel of soft skin remains long. It has a delicious smell, fresh and pure.
I have combination skin, greasy in the T-zone, but I did not feel that this cream is too much.
It is available in mid-range, not the cheapest in Oriflame's product range, around 1500-1800 HUF sale price.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések