Giordani Gold tükörfényű körömlakk - Tempting Pink

Sajnos mire megírtam végre a posztot, már nem lehet kapni ezt az árnyalatot, de van még néhány ilyen kiszerelésű árnyalat, illetve a lakk minősége valószínűleg megegyezik ezeknél. :)

A körömlakk 11 ml-s kiszerelésű, kicsit nagyobb, mint a The ONE-os társai.

A lakkok aranyszínű dobozban érkeznek, innen is látszik, a GG család igényessége. :)

A lakk kupakja arany színű, míg az üveg teljesen letisztult, szögletes formájú, csak a körömlakk márkanevét tüntették fel rajta.

Az ecset nem túl széles, de lapított, így könnyű vele egyenletesen szétoszlatni a körömlakkot.

A lakk folyóssága megfelelő, szépen felkenhető, az idő elteltével is megőrzi ezt a jó folyósságát. Szépen, csíkmentesen oszlik el a körmön, az eredmény sima fényes ápolt megjelenésű köröm lesz. :)

A tartóssága szintén jó, nem kopik le azonnal, bár tudnunk, kell, hogy az idő, amit befektetünk manikűrünk elkészítésébe visszaköszön a lakkozás tartósságában. Úgyhogy ne sajnáljuk az időt az összes lépés elvégzésére, ha egész héten át tartó manikűrt szeretnénk: alapozás, 2 réteg szín, majd fedőlakkozás. Én néha még 2 naponta új fedőréteget teszek rá, ez felfrissíti, és frissen lakkozottság hatását kelti. :) Ne felejtsük el, hogy a rétegek között hagynunk kell száradási időt, különben nagyon lassan szárad meg egyben az a vastag réteg, és így könnyen tönkretehetjük a manikűrünket, és kezdhetjük elölről...

Most pedig jöjjenek a képek:


Ha bármi kérdésetek lenne nyugodtan írjatok! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések