Harmony napszemüveg

A púderszínű ruhámhoz kerestem napszemüveget, és épp megláttam ezt a Harmony napszemüveget a katalógusban, ráadásul akciós is volt, úgyhogy nem volt kérdés, hogy megvegyem-e vagy sem. :)

Néhány szó akkor róla, aztán jöjjenek a képek. :)
A csomagban átlátszó csomagolásban érkezik, bevallom kicsit féltem, hogy a szállítás során nehogy eltörjön... De hálistennek  nem lett semmi baja. :)
Hozzá csomagoltak egy leírást/használati utasítást is.
A szemüveg egy púderrózsaszín puha anyagtokban érkezik, melyet madzaggal tudunk zárni, és Oriflame címkét láthatunk rajta. Nem ajánlatos ebben szállítanunk a napszemüveget, mert nem véd az összenyomódás ellen, csak a karcolódástól és portól, úgyhogy célszerű a táskánkban egy kemény tokban tartani. Itthonra való tárolásra persze bőven elég ez a kis anyagtok.
Az lencséje fokozatosan sötétedik felfelé, szerintem elég sötét képet ad, de egyáltalán nem zavaró. A műanyag keret nem tűnik gyengének, remélem sokáig fog tartani, bár igyekszem vigyázni rá. A lencse mérete nagyobb, klasszikus méretű, 6 centiméter a leghosszabb része vízszintesen és 4,6 cm a leghosszabb része függőleges irányban.
A szemüveg szárának belső oldalán az Oriflame logója díszeleg, a képeket nem igazán látszik, a fehér írás nagyon megbújik. :))
Kényelmes a viselete, jól illeszkedik a fejemre.
Aki egy ilyen egyszerű szemüvegre vágyik, tökéletes választás számára. :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések