Giordani Gold Barokk kollekció

Sikerült szert tennem a Giordani Gold Barokk kollekció 3 darabjára, mégpedig az arcpirosító gyöngyökre, a Pink Allure körömlakkra és a Cerise Drama ajakrúzsra. Ezen kívül még van két rúzs illetve két körömlakk árnyalat a kollekcióban, de azok sajnos nincsenek meg.

A Giordani Gold névhez hűen ezek a termékek is szép, igényes kivitelezésűek.
Mindhárom termékre a barokk hangulat jellemző, fényes, aranyló csillogással. A kis dobozkák és maguk a termékek is barokkosan vannak díszítve.


Pirosító gyöngyök:
A barokk pirosító gyöngy, mint bronzosító társai 25 g-os kiszerelésű. Ez tapasztalataim szerint rengeteg ideig kitart, a mostani bronzosítóm sehogysem akar kifogyni, hiába használom :))) Valószínűleg ez is elég lesz legalább egy évig, ha nem kettőig....
Tükör is jár a gyöngyökhöz, ami fedél belsejében található.
A pirosító 4 féle gyöngyből áll: mélylila, élénkrózsaszín, bőrszínű illetve kisméretű fényes pezsgőszínű. Ezek együtt egy hidegebb rózsaszínes, aranylóan csillámló árnyalatot hagynak az arc bőrén. Vigyázni kell vele, mert bár úgy tűnik, nem sok festék ragadt az ecsetre, nagyon jól látszik az arcunkon. Sokáig fennmarad az arcbőrön, de nem bírja az állandó archoz nyúlkálást. (ami elég rossz szokásom :) )
Van egy nagyon érdekes illata, nem tudom mire hasonlít, de nagyon tetszik :)) Olyan parfümös, virágos illathoz hasonlít.Tükörfényű körömlakk:
A körömlakk 11 ml-es kiszerelésű, elég nagy adag. Az üvegén is megtalálható a barokkos, arany inda díszítés, csakúgy mint a dobozokon.
Ez a rózsaszín, nem kifejezetten rózsaszín, hanem egy nagyon szép nude árnyalat, egy kis csavarral. Diszkréten csillogó aranyszínű részecskéket tartalmaz. Nem hivalkodó, csak jobban megfigyelve vehető észre a csillogás.
A lakk elég híg, tehát nem szárad be könnyen, viszont így több rétegben kell felkennünk. Én általában 2 réteg színt szoktam felkenni, de ennél az árnyalatnál szükségét éreztem a 3. rétegnek is. Viszont a tartóssága nagyon jó, megfelelően lealapozva, majd fedőlakkozva kibírja a hetet nálam. Nagyon szép árnyalatai vannak a tükörfényű lakksorozatnak, a Tempting Pink árnyalatot is előszeretettel használom, bár ennél érdekes, hogy elég két réteg a tökéletes fedéshez.Prémium ajakrúzs
Ez a rúzs a korábbi prémium ajakrúzsok csomagolását kapta. Tehát minden mérete és a csomagolás is megegyezik azokéval, csak maga a festékanyag tér el. A tubus fémből van és nagyon minőségi az egész, tökéletesek az illesztések, valóban prémium rúzsról van szó.
Maga a rúzs valódi aranyrészecskéket tartalmaz a leírás szerint. Ezek a részecskék olyannyira aprók, hogy kellemesen visszafogottan csillog tőlük a rúzs. Ez az ajkakon aranyló selyemfényként nyilvánul meg.
A színe intenzív, a rúzs szépen terül el az ajkakon. Az illata (és az íze is) olyan, mint a pirosító gyöngyöknek, valamilyen kellemes parfümös illat, ami lehet valakit zavarhat, de engem nem különösképpen.
Nagyon jól hidratál, nem használok alá ajakápolót. Tartósságát átlagosnak mondanám, szépen fennmarad amíg nem eszünk-iszunk.Ilyen a szín meleg fényben

Ilyen a szín hideg fényben, ez hasonlít a legjobban a valódi árnyalatra


 Sajnos nem tudom visszaadni a pontos színt a képekkel, de igyekszem majd nappali fény mellett csinálni néhány képet még.

A Giordani Gold termékeknek kicsit magasabb az ára, mint amihez hozzászoktam, de valóban különlegesebb, minőségibb termékek ezek. Mind a csomagolásuk, mind a beltartalom különleges és nagyon jó használni. Ha megengedhetitek magatoknak, bátran ajánlom ezeket a termékeket, szerintem ti sem csalódtok majd bennük :)

Ha kérdésetek van bátran kérdezzetek! :)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések