Giordani Gold púderecset

Egy különleges sminkecsetről lesz most szó, mégpedig a Giordani Gold púderecsetéről.

Az ecset azért különleges, mert visszatolható kialakítású, ami nagyon praktikussá teszi, így könnyen vihetjük magunkkal a táskánkban, anélkül hogy megsérülne, illetve összekoszolódna.
Az ecset összecsukva kb 12 cm hosszú, illetve 2,2 cm az átmérője.
A külseje matt aranyszínű fém, elég erősnek, strapabírónak látszik. A tetején a Giordani Gold embléma látható.

Egyszerűen kinyitható: először széthúzzuk a matt tokot, majd a GG emblémás kupakot lehúzzuk, és könnyedén letoljuk az ecsetről a fényes fém borítást. A zárása ugyanígy visszafelé történik :) Nagyon tetszik ez a megoldás, láttam már más ecseteket is így működni de nekem ez az első ilyenem :)).
Az ecset szőrének maximális hossza 43 mm. Fényes fekete dús műszőr, kellemesen puha, nem hullik.

A szőrt hosszabbra hagyva (tehát a tokot teljesen lecsúsztatva) lágyabb ecsetvonásokra, míg rövidebbre hagyva (a fényes borítást kevésbé lehúzva) keményebb ecsetvonásokra alkalmas. Használhatjuk púderecsetként, pirosítóecsetként illetve kontúrozáshoz.

A mosást is jól bírja, de azért óvatosan bánjunk vele mosás közben. Elég egy kevés samponnal átnyomkodni majd óvatosan törölközőbe csavarva és nyomkodva szabadítsuk meg a víztől, majd hagyjuk megszáradni. Én még csak néhányszor mostam ki, de eddig nincs baja :)

Púdernél kevésnek tűnhet amit felvesz, viszont pirosításnál nagyon is jól jön hogy nem szed fel rengeteget belőle.

Jó a fogása, könnyű vele dolgozni. Szerintem minden megvan benne ami kell egy púderecsethez. Én legtöbbször a Giordani Gold bronzosító gyöngyökhöz használom, a szőrök teljes hosszával, pontos felvitelt tesz lehetővé.

Ha elutazom mindig ezt viszem magammal pirosításhoz, mert utazáshoz hihetetlenül praktikus ez a kialakítás.

Ár-érték aránya kitűnő, teljesen megérte. Néha-néha akció keretén belül együtt lehet kapni a bronzosító gyöngyökkel ajándékba. Mindenképpen próbáljátok ki, ha nincs még ilyen célra ecsetetek.

Ha kérdésetek van bátran írjatok! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések