Preppy Chic testápoló lotion

Most egy testápolót veszek górcső alá, mégpedig az Oriflame Preppy Chic testápolóját, mely egy főként fiataloknak szóló családba tartozik. A testápolón kívül megtalálható a termékcsaládban egy 30 ml-es parfüm, egy golyós dezodor, tusfürdő, szemhéjárnyaló trió három árnyalatban, illetve divatos kiegészítők: csíkos válltáska, pénztárca és egy laptoptáska.

A termék 150 ml-es, pattintós tetejű műanyag tubusos kiszerelésű.

A sötétkék szín dominál, rajta egy különleges Preppy Chic logó halvány rózsaszínnel. Igazán hangulatossá teszi, és így valóban preppy stílusúvá (jómódú iskolás stílus).

A beltartalom állaga teljesen megfelelő, kicsit hígabb testápolóról van szó. Ennek köszönhetően könnyen eloszlatható és hamar beszívódik.

Az illata nagyon friss, enyhén rózsás illatú számomra. Akár egy icipicit uniszex illatnak is mondhatnám. A friss illetve enyhén rózsás illat mellett egy fűszeresebb is érződik benne. Egyáltalán nem egy tolakodó illat.
A bőrön sokáig, több órán át érezhető marad a testápoló.

A hidratáló képessége jó, a bőr sokáig selymes marad utána. Én nem is várok el többet egy testápolótól :)Valójában a testápolót próbaképpen vettem meg, épp nagyon jó akcióban volt :)) Így utólag úgy gondolom, nagyon jó választás volt, a parfümöt is beszerzem hozzá, így tuti páros lesz. :)

Összességében valóban jó minőségű testápolót mutathattam be nektek, amely árban is jól teljesít. Ha finom friss illatú, jó állagú, könnyen beszívódó testápolót kerestek, ezt bátran tudom ajánlani :)

Ha kérdésetek van bátran kérdezzetek! :)
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések