Oriflame Beauty Wonder Colour ajakrúzs - Pink Passion

Most az Oriflame egyik nagysikerű ajakrúzsát mutatom be nektek, mégpedig a Wonder Colour ajakrúzst, a Pink Passion árnyalatban.

Mint látható a leírásban is egy 4 g-os rúzsról van szó, ami egy teljesen szokványos rúzs tömege.

Egy sötétlila papírdoboz csomagolásban érkezik a rúzs, amin fel van tüntetve az árnyalat neve, kódja, illetve ezen találhatjuk az összetevőlistát és minden egyéb információt.
A rúzs tubusa szintén sötétlila, melyen ezüst színnel találjuk az Oriflame Beauty logót, illetve a tubus alján szintén megtaláljuk az árnyalat nevét, kódját, a rúzs tömegét és a gyártás helyét.

A tubusnak szép a designja, nem hiába kapta meg a Pentawards 3. helyezését, ami egy csomagolás és design verseny.
A tubus minősége is nagyon jó, szépen illeszkedik minden, könnyedén simán csavarható, ennek ellenére nem robusztus, hanem könnyű műanyagból van. A csavarható rész ezüst színű.


Maga a rúzs könnyen kenhető állagú, krémes, hidratáló jellegű. Nem puha, de nagyon könnyű vele dolgozni és megfelelő mennyiséget tudunk felvinni az ajkakra.
A színe megegyezik a katalógusban látott színnel, viszont nem mindegy milyen árnyalatú az ajkunk, mert valamennyire átsejlik a színe alatta, így némiképp eltérhet a képen láthatótól.
A rúzsban apró aranyszínű csillámok találhatók, nem túl feltűnő, de a visszafogott csillogás kicsit selyemfényűvé teszi az ajkakat.

Ricinus olajat tartalmaz ezért nagyfokú hidratálóképessége van a rúzsnak, ami végig érezhető, amíg az ajkainkon van, nem szükséges alá ajakápolót tenni.

A tartóssága átlagos, illetve tartósnak mondanám. Evés-ivás után persze lekopik, mert nem tapad bele lemoshatatlanul az ajak bőrébe, de valamennyi szín marad a szánkon, főleg az ajkak széle felé. Úgyhogy bőven kielégíti a rúzsok felé támasztott igényemet a tartósság szempontjából.

Az illata finom, púderes rúzsillat.

Látszanak az apró aranyfényű részecskék

Egyszer végighúzva a kézfejemen

Élőben sötétebb, de a kép világossága miatt élénkebbnek tűnik.

Itt már kicsit sötétebb, de  a fényviszonyok miatt még mindig világosabbnak látszik.

Nem tudom sajnos, hogy a többi árnyalat milyen pontosan, de az alap tulajdonságok ugyanilyenek lehetnek, tehát azokat is bátran ajánlom, mert ez nagyon jól teljesíti a feladatát, illetve nagyon jól összerakott minőségi rúzs elérhető áron.

Ha bármi kérdésetek van bátran kérdezzetek! :)

Megjegyzések

  1. Hű, ez a rúzs mindenképpen megragadja a vásárlók figyelmét,ez a desing és a szín is fantasztikus. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, csodálkozom, hogy eddig hogy nem akadtam rá :O

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések