Verdana ékszerkollekció

Ebbe az ékszerkollekcióba azonnal beleszerettem, mikor megláttam :))
Nem vagyok az arany szín szerelmese, de ez az arany-halványrózsaszín kombináció rögtön elnyerte a tetszésemet. Alig vártam, hogy megérkezzenek, mert még nem rendeltem magamnak Oriflames ékszert :))

Az ékszerkollekció egy gyűrűből, egy pár fülbevalóból és egy karkötőből áll. Leveles szár kialakítású mindegyik darab és apró halványrózsaszín, picit áttetsző kövecskékkel díszítették a leveleket. A valóságban sokkal csillogóbb, és kevésbé erős színű a rózsaszín kövecske, mint a katalógusban. Illetve a képeken is sajnos torzítva látszik a szín (túl sárga az arany stb) is és a csillogás sem érvényesül annyira...

Az ékszerek alaposan becsomagolva érkeznek. Egy fóliában, amire rá van írva a termék neve, azon belül megfelelő méretű fekete átlátszó organza textiltasakban, vékony selyempapírba csomagolva.


Egy kis tanácsadó füzetke is belekerült a csomagba :)
A gyűrűnek állítható a mérete, így bármilyen ujjméretre igazíthatjuk. A nagyon vékony ujjúaknál még összébb kell nyomni (pl nálam :D), de nem okoz semmiféle kényelmetlenséget a viselésnél.
Gyönyörű csillogó arany még így újkorában. Nagyon kényelmes viselet, hiába hosszabban takarja az ujjat nem akad bele semmibe mert a végeket lefelé irányították. Szépen kidolgozott munka, nincsenek rajta egyenetlenségek, sem kiálló kis karcoló részek.
A fülbevaló 4,5 cm hosszú az akasztóval, maga a leveles rész olyan 3,7 cm. Minden levél szépen ki van rakva a rózsaszín kövecskékkel. Ez is szép kidolgozású. Az akasztó végein kis szilikondugó segít abban, hogy ne hagyjuk el a fülbevalókat.A karkötő is gyönyörű darab. Ez egy nehezebb, tömörebb ékszer, kicsit szokni kell a viselését. A karkötő nyitása egy karkötőknél gyakran használt rugós tengely mentén történik. A díszítő levélmintával ellentétes oldalon van ez az elforduló rész, így a díszítésnél kell szétnyitnunk, majd a rugó segítségével visszazáródik a karkötő. De így leírva bonyolult, alkalmazva ismerős lesz ez a technika :D
Szépen kidolgozott ez az ékszer is, bőven ki van rakva kövecskékkel.Láthatjuk a száron a megszakadás helyét - itt nyílik szét a karkötő

Nagyon örülök, hogy ez a kollekció lett az első Oriflames ékszerkollekcióm :)) Egyszerűen imádom őket!
Leginkább különlegesebb alkalmakkor fogom hordani, de akinek illik a stílusához bárhová felveheti.
Gyönyörű, igényes és mutatós minden darabja.

Árban hihetetlenül olcsón jutottam hozzá.... egyik bizsuboltban sem láttam ennyiért ilyen gyönyörű ékszereket. Szóval tényleg nagyon örülök a kis jövevényeknek :))

Ha kérdésetek van bátran írjatok! :)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések