Extra fényes ajakfény - Red Ovation, Soft Coral, Soft Pink

A mostani bejegyzésben az Oriflame Extra fényes ajakfényét mutatom be, illetve ennek három árnyalatát :)

Most, hogy megújul az Oriflame Beauty vonal, másabb kiadásban találkozhatunk ezzel a fajta ajakfénnyel, mégpedig a The ONE termékcsalád tagjaként. A színek épphogycsak fedik egymást, a Soft Coral és Soft Pink színeket megtartották, viszont a Red Ovation-nel már csak különböző akciókkor találkozhatunk a kifutó termékek között.


Először a kiszerelését vegyük szemügyre.
Méretre nem túl nagy, így kis helyet foglal el a táskában. Az ajakfény mennyisége 5 ml, ami bár nem túl sok, de nálam az ajakra való termékek nem fogynak túl gyorsan, pedig használok mindig valamit, így elég sokáig kitartanak :)
A tubus átlátszó, így láthatjuk mennyi van még a beltartalomból.
A kupak tükörfénnyel ragyogó ezüst, ez biztos kicsit megkopik majd ha sokat hordjuk táskában, bár még egy karcolás sincs az enyémeken, de meglátjuk később milyen lesz.
Az átlátszó tubuson ezüst színű az írás, minden csillog ezen a szájfényen :))

Itt a fémesen csillogó csillámokat láthatjuk közelről :)

Maga az ajafény rengeteg aprócska fémesen csillogó csillámporral van tele. Azt hinnénk, hogy közönséges hatást kelt, de visszafogottan, szépen és különlegesen csillognak ezek a kis részecskék az ajkakon.Az applikátor maga egy gumilapocska, ami elsőre bár szokatlan, de én szinte azonnal hozzászoktam. Nem nehéz felvinni vele az ajakfényt, nagyjából felviszem az ajkaimra, illetve a felső ajkaim ívének megrajzolása után egyszerűen az ajkaim összeérintésével oszlatom el egyenletesen a szájfényt. Ez az egyszerű manőver mindig beválik, nem szoktam kenegetni órákig, mert nem egy erős színű rúzsról van szó, így az apróbb egyenetlenségek nem látszanak.


Az állaga krémes, könnyen kenhető.Nem ragacsos textúrájú (bevallom találkoztam az Oriflame-nél ragacsos textúrájúval is, de arról majd egy másik bejegyzésben bővebben :) ).
A színek természetes ajakszínhez közeliek, főleg a Soft Pink és a Soft Coral árnyalat, a Red Ovation ad egy erősebb színt, de mindegyik szép áttetsző színű.


Fentről lefelé: Soft Pink, Soft Coral, Red Ovation


Az ajakfény aránylag tartós, azt kell mondanom. Nem gondolom, hogy egy ajakfénynek tartania kell egész nap, úgyhogy ehhez viszonyítom a tartósságát. Ha eszünk-iszunk elkerülhetetlen, hogy ez a kicsit folyékony smink lekopjon, vagy akár egy normál ajakrúzs is, ami nem tapad bele az ajak bőrébe. A csillogása több ideig marad mint a színe, de úgy gondolom, hogy ajakfényt nem az erős ajakszínező hatás miatt használjuk, hanem inkább a fénnyel való játszáshoz :)) Úgyhogy e tekintetben nálam teljesen megfelel a célnak :).

Ezt az ajakfényt is viselhetjük önmagában, mert nagyon szépen mutat, vagy egy hozzá illő rúzsra is kenhetjük fokozva a ragyogást.

Jaj az illatát el ne felejtsem említeni! Igazán nagyon kellemes dinnyés illata van, mint az ajakrúzsnak. Örülök, hogy ehhez is azt az illatot választották. Nagyon szeretem, ha egy kozmetikumnak kellemes az illata, de gondolom mindenki így van vele :))

Árban (akciós) körülbelül közepes, nem túl olcsó, de nem is drága. 

Összességében tekintve egy nagyon kellemes viseletű, szép, csillogó ajkakat varázsoló ajakfény az Oriflame Extra fényes ajakfénye :) A színek kellemesen visszafogottak és aránylag tartósak. Bárkinek ajánlom a használatát, aki kedveli a csillogó finom árnyalatokat.

Ha kérdésetek van bátran kérdezzetek!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések