3 az 1-ben ajakrúzs - Explosive Pink és Dazzling Cherry árnyalatok

Sziasztok!

Újból rúzsteszttel jelentkezem :)

Most a 3 az 1-ben ajakrúzs két árnyalatát mutatom be, az Explosive Pink és a Dazzling Cherry árnyalatokat.

(Úgy látom, hogy a Dazzling Cherry árnyalat már nem kapható :( )

A rúzsok egy sötét színű papírdobozban érkeznek. (Ezt most nem látjátok fényképen, mert a képek régebben készültek és mire készültek képek a rúzsokról már kidobtam...:)) )

A rúzs maga 82 mm hosszúságú és 19 mm átmérőjű. Kívül fényes szürke, króm festék borítja, és a kupak alatti részen egy a rúzs színével megegyező színű sáv található.
Nem egy vékony rúzsról van szó, elég sok benne a beltartalom, 4 g-os rúzsról van szó.A 3 az 1-ben kifejezés arra utal, hogy a rúzs 3 rétegre van osztva. A legkülső maga az intenzív szín, a középső réteg egy ajakfény-szerű csillogó szín, a legbelső rész pedig egy gazdagon hidratáló ajakápoló.Amikor felkenem a 3 réteg összekeveredik és egy gyönyörű színű enyhén csillogó hatású réteget kapok az ajkaimon.

Könnyű vele dolgozni ecset nélkül, bár ecsettel nem igazán próbáltam ki, de valószínű, hogy azzal is könnyen el lehet dolgozni az ajkakon.
Könnyen kenhető krémes állaga van. Egyenletes fedést biztosít, és tényleg nagyon jól pigmentált.

Nagyon jó hidratáló hatású, nem is teszek alá semmilyen ajakápolót. Önmagában sikeresen megállja a helyét. Az összetevők listája alapján tartalmaz nedvességmegkötő jojoba olajat, bőrpuhító ricinusolajat, gyulladásgátló parlagi ligetszépe olajat, vitaminokban és zsírsavakban gazdag hidratáló avokádóolajat és E-vitamint. Csak úgy sorakoznak a tápláló növényi kivonatok ebben a rúzsban, ami még szimpatikussá teszi :)

A tartóssága elég jónak bizonyult, ha nem eszem-iszom több óráig fennmarad az ajkaimon.
Az illata egyszerűen szuper! Nagyon-nagyon szeretem! Nem is tudom mihez hasonlítsam, talán vaníliás,  cukorkás illat.... szóval egy nagyon kellemes illat, amit szívesen viselek az ajkaimon :)

Jelenleg két árnyalat van meg belőle nekem, de a többi is gyönyörű, sokat is vesződtem vele vásárláskor, hogy melyeket vegyem meg először :))

Sajnos csak swatch-képeket készítettem eddig, de megmutatom majd, hogy hogyan mutat az ajkakon.


Árban tényleg nem drága rúzs, viszont nem is a legolcsóbb.
Körülbelül 1000-1300 között mozog az ára akcióban.
Remélem ki tudom próbálni lassan az összes gyönyörű színt, csak győzzem elhasználni őket! :))

Mindent egybevetve egy jól pigmentált, jó illatú, jól hidratáló rúzs az Oriflame 3 az 1-ben ajakrúzsa. Bátran ajánlom mindenkinek, hogy válassza ki kedvenc színét és használja, mert tényleg szuper érzés az ajkaknak. :)


Ha bármi kérdésetek van nyugodtan kérdezzetek! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések