Pretty Swan Eau de Toilette

 A következő termék, amelyet be szeretnék mutatni nektek az Oriflame egyik új illata a Pretty Swan Eau de Toilette

Akkor vettem meg ezt a parfümöt amikor megjelent (néhány hónapja), az elején még annyira nem tetszett, mert máshoz voltam szokva (inkább a frisses illatokat szeretem), és nehezen is találok magamnak jó parfümöt, de napról napra meggyőzött és mostmár a kedvenceim között tudhatom ezt is. :))A termék egy halvány rózsaszín vékony karton dobozban érkezik.
Az üveg 50 ml-es kiszerelésű, átlagos parfümméret.Mivel balerinával reklámozzák egy táncos szoknyája juthat eszünkbe az üveg mintája és alakja láttán :) Mint ahogy a kupak is ugyanilyen stílust mutat.
Látható rögtön a kupak alatt egy gumival ellátott kis fodros kiegészítő, ezt le lehet venni, de nem igazán használható másra, mint a parfüm üvegének díszítésére :D Nagyon bájos megjelenést ad az üvegnek ez a kis fodrocska.A parfümfolyadék maga halvány rózsaszínes színű, éppen hogy van egy kis színe.

Mint látszik a kupak alatt pumpás kiszerelésű. Nagyon jó minőségű a szórófej mert nagyon porlaszt, így könnyen spórolhatunk kedvenc parfümünkkel elegendő mennyiséget magunkra fújva. :)Az illatáról ezt írja az Oriflame: "Pretty Swan Eau de Toilette - akár egy csodálatos szimfónia. A fenséges rózsaszín bors, a bársonyos sárgabarack és a simogatóan lágy rizspor pazar aromája varázsolja el a viselőjét."

Valóban, a  rizspor a púderes illatú színházat idézi számomra. Balerinák táncát és annak könnyedségét látom magam előtt az illatot magamra permetezve. :) Édeskés illat, de nem az émelyítő fajtából (amitől rosszul tudok lenni) hanem a könnyed púderesből.Tartóssága elég jó, több óra múlva is érződik, a bőrön közvetlenül közelből elég sokáig. A sálamon napokig érzem :)Szerintem különleges parfüm és nagyon eltalálták a csomagolását is. Bátran ajánlom a kellemes, nem tolakodó, púderes-lányos illatokat kedvelőknek :)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések