Oriflame Pure Colour Floral ajakrúzs

Sziasztok!

A következő termék amely tesztelésre érett a Pure Colour Floral ajakrúzs Pink Coral árnyalata.
 
Lassan egy éves lesz a rúzsom, kicsit leamortizálódott a használat során :))))


A rúzst 4 g-os kiszerelésben árulják. A tubus magassága 7 cm, szélessége kb 1,9 cm, tehát átlagos rúzsméretűnek mondanám. A tubus egyszerű, kemény üvegszerű műanyag, így nem ajánlatos leejteni. Szerintem normálisan össze van rakva az árához képest. 600-700 Ft körül volt árban, ha jól emlékszem. Egy ideig nem volt kapható mivel limitált kiadású, de most újra lesz! :)


A kiszerelés szépségét a kupak mintázata adja: indákkal és virágokkal adtak a rúzsnak különleges, tavaszias megjelenést.A színe egy üde, fiatalos rózsaszínes-pirosas árnyalat, mint ahogy a neve is jelzi pink coral :)
Sajnos a fénykép nem adja vissza pontosan a színt, illetve a fény sem volt ugyanolyan a képeknél... és hát másik képernyőn is biztos másabb árnyalatú, de nagyjából hasonlít.

Hivatalos színe a honlapon és élőben is pont ilyen szerintem (kár hogy a fényképezőgép nem tudja visszaadni ezeket a finom árnylatokat) :


Itt elég pirosasnak látszik.... :/Az állagáról azt tudnám mondani, hogy krémes, hidratáló jellegű. Látszik is a képeken, hogy egy kicsit fényes a rúzs.
Nagyon finom illata van, ilyen virágos-púderes szerű :). Hát az íze is nagyjából virágillatú :)))

A tartóssága átlagos, ha eszem-iszom persze nem marad fenn örökké :)). Én nem is szeretem a tartós rúzsokat, mert levakarni sem bírom őket, tehát nekem ez a fajta tartósság pont megfelelő. De aki a tartósságra utazik, annak nem ajánlom annyira :)

Fedése, mint látszik, elég jó. És természetességet kölcsönöz az ajkaknak halványabban felkenve.Összefoglalva azt tudom elmondani, hogy elég jó kis rúzst vehetünk a Pure Colour Floral ajakrúzs személyében, ha nem a tartóssága, hanem inkább az színe miatt vesszük. És persze az ára is nagyon kedvező. :) A terméknek több gyönyörű árnyalata van még, remélem azokat is lassan ki fogom tudni próbálni :)

Remélem átfogó képet tudtam adni róla, ha bármi érdekel nyugodtan kérdezzetek :)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések