Sun Eau de Toilette


Sziasztok!

Most a második terméktesztemet olvashatjátok az alábbiakban.
A dátumok szerint is igazán úgy tűnik, hogy évente jövök egy-egy teszttel :)) , de remélem ez a továbbiakban megváltozik :D

Tehát most egy parfüm került kipróbálásra, amit igazából anyukám kapott tőlem ajándékba. Így mint kívülálló és mint parfümhasználó is tudom értékelni a tapasztaltakat. :)

Egy kisebb méretű 30 ml-s parfümről van szó, a neve Sun Eau de Toilette. 

Mint ahogy a neve is jelzi sárga színű a kupakja és maga a parfümfolyadék is halványsárga.

Helyes kis üveg :)


Az illatáról ezt írja a leírás:  "Egy mámorító illat, amelyben az alapjegy frissítő narancsolaj-, a ropogós alma- és a zamatos feketeribizli-aromája tökéletesen harmonizál a szívjegy fűszeres kardamonjával és a frézia buja illatával. Érzékiségét a gyöngyvirág, az egyiptomi jázmin és a pézsma adja."

Az illatról én annyit tudok mondani (mivel nem vagyok nagy parfümszakértő :D ), hogy tényleg érződik a citrusos-narancsos illat, és van benne valami kesernyés-fűszeres illetve édeskés illat is. Nagyon kellemes narancsos-frissítő illat szerintem és nem tolakodó.  Még anyukám is szereti pedig ő nem olyan könnyű eset parfümök terén :D mondhatnám, hogy igen kevés parfüm felel meg az ízlésének.

Az árához képest (akcióban 999-1299 Ft körülbelül) szerintem egy elég tartós parfümöt kaphatunk, és ha nem fújjuk magunkra percenként, elég sokáig kitart ez a kis üvegcse ( az üveg magassága majdnem 9 cm).Így összegezve a tapasztaltakat bátran ajánlom kipróbálásra a citrusos és narancsos illatot kedvelőknek ezt a parfümöt. :)Csilla :3

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések